Op zoek naar een Deom Turbo, Deom ECO of Ardenne TURBO houtkachel maar dan voor lage kosten? Bezoek dan even deze site !!!

Franse Houtkachels
(Deom Turbo / Deom ECO / Ardenne Turbo ECO)

 

 


Mijn eigen Ardenne Turbo / Deom ECO #6 in werking.Mijn eigen Ardenne Turbo / Deom ECO #6 in werking.
Gevonden in Frankrijk: een hele serie simpele, maar enorm goed verwarmende houtkachels.

Zoals je op het internet kunt lezen is het een fijne, functionele gebruikskachel (google maar 's op "deom turbo").

Elders op deze site kun je lezen dat ik een reden heb om een paar keer per jaar in Frankrijk te zijn, dan ga ik namelijk op bezoek bij mijn eigen Deom kachels. Die heb ik daar voor een "petit prix" kunnen kopen via een franse kennis. Niet van de vrachtwagen gevallen of zo, maar gewoon nieuw in doos, vanaf de fabriek en gewoon met garantie.

En wat blijkt: die prijs is gewoon echt laag te noemen. Zowel in Frankrijk als in Nederland betaal je een erg flink stuk meer voor zo'n kachel.
Het is zeker niet mijn bedoeling een kachelhandel/winkel op te zetten, maar als ik terugrij naar Nederland past er af en toe best wel een kachel bij mij in de achterbak. Dan koop ik die op jouw verzoek en help je mij de kosten laag te houden (brandstof, tol, etc.). Jij blij met een lage prijs, ik blij met lage kosten!
Echt, met het prijsverschil is dat goed te doen.

Let op: bij een eerdere poging "lifters" te vinden ben ik iets te enthousiast te werk gegaan en heb me de woede van iemand met kachelbelangen in Nederland op de hals gehaald. Dat was niet de bedoeling, en zeker was (en is het nog steeds) niet de bedoeling hem brood uit de mond te stoten, danwel zijn handel te bederven. Voor mij is het niets meer dan een poging de kosten van mijn reizen naar Frankrijk te drukken.

Dus: wil jij degene zijn op wiens verzoek ik de volgende reis een Deom Turbo, Deom Eco of Ardenne Turbo kachel in de achterbak heb liggen? Neem dan even contact met me op.

 

Voor meer info: info@hajavama.nl

 

 

 

--- O ---