HOME

Als je mee wilt profiteren van mijn grote voorraad Rode Rommelkruid / Balkenbrijkruid, dan kan je porties bij me kopen.

Let op: het is geen rommel, het is echte, originele rode rommelkruid van een fabrikant uit Rotterdam waarvan ik, van diezelfde fabrikant, de naam niet mag noemen.

Natuurlijk moet ik er wat voor in rekening brengen, maar de prijsjes zijn om van te watertanden. Het zijn een beetje "vreemde" hoeveelheden, maar dat heeft alles te maken met de gewichtsafhankelijke tariefstelling van PostNL:

Hoeveelheid
all-in prijs
25 gram
€ 5,75
75 gram
€ 8,15
150 gram
€ 11,05
220 gram
€ 13,35
450 gram
€ 23,75

Voor dit bedrag wordt er met de post een pakketje met heerlijk geurende kruiden bij je thuis bezorgd. De enige voorwaarde die ik van mijn kant stel ik dat je je bestelling eerst per mail aan me opgeeft. Je krijgt dan instructies per mail retour hoe je moet betalen. Zodra ik je betaling binnen heb, zorg ik er voor dat er een pakje naar je toe gaat.

Klik HIER om je bestelling op te geven
of mail naar info@hajavama.nl

Heb je slechte ervaringen met vooruitbetalen? Helaas heb ik slechte ervaringen met onder rembours verzenden. Maar da's geen reden om jouw zonder rommelkruid te laten zitten. Stuur me maar een mailtje en we zien wel hoe we dat oplossen.

Bovenstaande prijzen gelden voor leveringen in Nederland, verzonden per normale TPG-post. Verzending naar het buitenland is uiteraard ook mogelijk, maar daarvoor gelden andere kosten. Mail me dan eerst met wat je wil, zodat ik de kosten kan uitzoeken.