HOME

 

Vroeger. Vroeger wisten ze het wel. Lekker eten klaarmaken met oerdegelijke kruiden. En die gewoonte heb je van je oma of moeder overgenomen.
Alleen werd het steeds lastiger om je kruiden te vinden. En op het laatst zijn ze helemaal niet verkrijgbaar. Dat overkwam mij ook. Zoeken, zoeken en zoeken. Het leverde niet veel op.

Totdat ik via-via een grootverbruikersverpakking Rode Rommelkruid van een paar kilo (!!) kon kopen. Omdat ik toch verder wilde kokkerellen, heb ik die maar gekocht. Hoewel het een fors aantal jaren goed blijft, was het teveel voor mij alleen en heb ik deze website gemaakt om mijn geluk met anderen te delen. Het bleek een "gat" in de markt, ik was er vrij snel doorheen.
Inmiddels heb ik een ander kanaal gevonden en via welk ik gegarandeerd ben van een regelmatige aanvoer van vers rommelkruid. Echter, nog steeds in een verpakking die te groot is voor mij alleen. Daarom, én voor het geluk van de vele andere gebruikers van rommelkruid die het maar niet kunnen vinden, kun je bij mij terecht voor het bestellen van het enige echte rommelkruid van een in kruiden gespecialiseerde firma in Rotterdam, maar waarvan ik de naam niet mag noemen..

O ja, tegenwoordig schijnt Rode Rommelkruid ook "Balkenbrijkruid" te heten. Voor zover ik het weet, is de samenstelling gelijk.

En hier is dus mijn site: het enige dat je er kan doen is Rommelkruid bestellen en wat recepten bekijken. En het zou leuk zijn als je lekkere recepten hebt, ze aan me te mailen.